Gulve

Epoxy

Epoxygulve er både stærke og rengøringsvenlige, og netop de to egenskaber gør, at epoxygulve i stigende grad vinder indpas i danske virksomheder.

I detailbutikker åbner epoxygulvet for uanede designmuligheder. Gulvløsningen kan fås i et utal af farver, og detailleddet kan understøtte den ønskede butiksoplevelse ved at tænke kreativt med epoxy.
Hos bilværkstederne sikrer epoxygulvet, at spildt olie og andet snavs er meget nemt at fjerne.
I produktionsvirksomheder og lagerbygninger, hvor arbejdet foregår med stablere og trucks, er epoxy igen et oplagt valg. Gulvets slidstyrke og stabile overflade sikrer et flot gulv i mange år trods den tunge belastning.
Uanset i hvilken type virksomhed epoxygulvet skal stå sin prøve, er du sikker på både at få et gulv, der er vedligeholdelsesfrit og meget rengøringsvenligt.
Gulvet findes i et stort antal farver og kan kombineres med firmalogo, mønstre mm.

Mapei

Mapei er en af verdens største koncerner inden for epoxygulve, klæbemidler, fugemidler og kemiske produkter til byggebranchen. Virksomheden har mere end 10.000 ansatte globalt og er storleverandør til byggebranchen.
Det betyder, at du som kunde kan trække på Mapeis samlede ekspertise via vores entreprenører. Mapei har et bredt varesortiment og står især stærkt indenfor
• Produkter for tunnel og anlæg
• Tilsætningsstoffer for at give beton og mørtel bestemte egenskaber
• Komplet system for reparation, rehabilitering og overfladebehandling af beton, mur og pus
• Produkter for behandling og afretning af gulv i industri- og fødevarebygninger
• Produkter for trinlydisolation af lejligheder og kontorbygninger
• Produkter for vandtætning, injektion og beskyttelse af beton
• Certificerede produktsystemer for vådrum
Lim og fugemasser til keramiske fliser og natursten
• Lim for alle typer gulv og vægbelægninger

Website: www.mapei.dk

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.