Gulve

Sportsgulve

Sportsgulve er gulve designet specielt til sport.

Til sportsgulve hører der en lang række funktionskrav, der skal være opfyldt. Alle vores sportsgulvsystemer lever op til de højeste krav og internationale standarder og kan derfor anvendes til både store multifunktionshaller og mindre gymnastiksale.

De kan også anvendes til en lang række andre funktioner inden for fitness, dans, styrketræning og genoptræningslokaler m.v.

For at minimere risikoen for sportsskader, ser man blandt andet på krav om friktion, stødabsorbering, boldrefleksion, deformation og en lang række andre funktionskrav.

Vores løsninger lever naturligvis op til alle disse krav, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg i forhold til udviklingen i markedet og i forhold til nye standarder og branchespecifikke krav.

Tarkett sportsgulve

Dit behov er altid udgangspunktet. Tarkett skræddersyr løsninger til dit behov.

Tarkett har produkterne til ethvert sportsbehov både til sportshaller for eliteidræt og til almindelig Sportsudøvelse.

Uanset hvad dine behov er – det være sig et sportsgulv til skolens gymnastiksal, en multifunktionshal, en sportshal for eliteidræt eller et transportabelt sportsgulv til et midlertidigt arrangement – så finder du helt sikkert en løsning blandt Tarketts omfattende sortiment af sportsgulve.

Tarkett Sports er sportsgulve til alle typer halgulve, og de er skræddersyet til brugere i alle aldre og på alle niveauer. Der er stor forskel på, om en hal skal bruges til boldspil, boksning eller der er tale om et rum med fokus på fitness, styrketræning eller elitesport.

Gulvets egenskaber, udformninger og finish har stor betydning for, hvilken gavn brugerne har af gulvet, og det rette gulv understøtter sporten fremfor at være anledning til skader.

Website: http://prof.tarkett.dk

Ergofloor

ErgoFloor producerer et stort udvalg af specialgulve og måtter m.v. målrettet til brug i fitnesscentre, erhvervslivet, sundhedssektoren, sportshaller, stalde, børneinstitutioner, offentlige institutioner, butikker og på legepladser for blot at nævne nogle.

Ergofloor har et bredt sortiment indenfor sportsgulve, hvilket gør Ergofloor til en alsidig leverandør. Producenten har hovedsæde i Danmark og fabrik i Vietnam, hvor gulvtyperne fremstilles.

Website: https://ergofloor.dk

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.