Tæpper

Væg-til-væg tæpper

Væg-til-væg-tæpper er en elegant løsning, der giver en række fordele. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af tæpper med forskellige hårdhed, tykkelse, farve og bredde.

Væg-til-væg-tæppet er det oplagte valg, når du har et stort sammenhængende gulvareal eller høje ambitioner for rummets udtryk i gulvhøjde.

Væg-til-vægløsningen skaber samler kontorlokalet til en helhed, og tæppet sørger for at skabe en god akustik i hverdagens hektiske kontorliv.

Det er væg-til-væg-tæppet der binder rummet sammen og det er med væg-til-væg-tæppet, at du bedst muligt skaber ét stort mønster uden synlige samlinger.

ege

Med en professionel gulventreprenør og Eges design-studio kan du få individuelle væg-til-væg tæppeløsninger baseret på en omfattende mønsterbank og et utal af farver, evt. også med eget logo – til branchens hurtigste leveringstid.

Eges mærkevareprogram rummer således en stor grad af frihed og gennemtestede gulvløsninger.

Som professionelle gulvfolk er Ege tæpper opmærksomme på, at miljøfaktorer er vigtige argumenter i valget af gulvbelægning. Ege Contract sortimentet er udelukkende miljøcertificerede og indeklimatestede produkter. Med Ege Danmark kan du disponere dine bygge- og indretningsprojekter med produkter, der er godkendt med flere typer mærkninger:

  • Dansk Indeklima Mærkning
  • EMAS Miljøcertificering, GuT registrering
  • Brandgodkendelse til flugtveje
  • Omfattet af Byggeleveranceklausulen
  • Alle eges tæpper er Cradle-to-cradle certificeret
  • Alle tæpper leveres med contract certifikat.

Website egecontract.dk

AW

Producenten Associated Weavers (AW) er en af verdens ledende producenter af tuftede væg-til-væg-tæpper. AW producerer årligt omkring 26 millioner kvadratmeter tæpper og eksporterer til over 55 lande verden over.

AW arbejder kontinuerligt med at forbedre virksomhedens grønne profil. Både på virksomhedsniveau og for de enkelte produkter.

Mellem 2015 og 2020 har AW opnået følgende milepæle:

• 27 procent reduktion af mængden af skrald fra produktionen
• Vandforbruget til tæppeproduktion er blevet reduceret med 21 procent
• AW har i perioden sat fokus på energiforbruget og har af den vej formået at sænke koncernens energiforbrug med 24 procent
• AW har installeret 12.000 solpaneler på taget af deres produktionsfabrik i Belgien. Solpanelerne dækker 20 procent af fabrikkens årlige energibehov

AW har også fokus på at skabe en mere bæredygtig tæppeproduktion. Et af producentens tiltag er tæppeserien kaldet Sedna, der er opkaldt efter havgudinden for alle havdyr.  Sedna tæppernes overflade er fremstillet af genanvendt nylon i form af econyl. Econyl fremstilles af tæppeafald fra tæppeproduktion, restaffald fra plastikindustrien og gamle fiskenet  da Sedna tæpperne er fremstillet af gamle fiskenet og andre restprodukter såsom tæpperester.

Mens selve Sedna tæpperne er fremstillet i regenereret nylon er bagbeklædningen på tæppet fremstillet af 100 procent genanvendte PET plastflasker.

Fremstillingsprocessen er desuden mere skånsom for miljøet. Da der anvendes langt færre fossile brændstoffer ved fremstillingen af regenereret nylon, end det er tilfældet ved produktion af ny nylon.

Som en bonus er Sedna tilmed et blødt, luksuriøst og holdbart tæppe.

Website: www.carpetyourlife.com/

danfloor

danfloor er en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter og en af verdens førende producenter.

Det betyder blandt andet, at danfloor har direkte adgang til højteknologisk produktion flere steder i Europa og kompetent sparring med designafdelinger i Europa og USA, så du får den bedste tæppeløsning både hvad angår produktionsmetode, produkttype og miljøpåvirkning.

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofien hos danfloor. Det gælder i hele processen: Fra design og udvikling af deres kollektioner til selve tæppeproduktionen og ikke mindst de relationer og den service, som danfloor stræber efter at yde overfor dig og deres øvrige samarbejdspartnere.

Alle danfloors produkter er produceret på egne fabrikker, og alle er gennemtestede. danfloor samarbejder udelukkende med anerkendte mærkevareleverandører inden for garn- og fiberproduktion.

Der er klare fordele ved at vælge en væg-til-væg-tæppeløsning:

  • Du slipper for gulvvask, hvilket både er en fordel i forhold til miljøbelastning og arbejdsgange.
  • Løsningen mindsker unødvendig støj fra f.eks. gang over gulvet eller kollegaens telefonsamtale.
  • Tæppet virker isolerende, og lydene reguleres jævnt i modsætning til lyde i et lokale med hårde gulve.
  • Et rum med god akustik er med til at mindske forstyrrelser og fremme medarbejdernes produktivitet.

Udover den førnævnte støjdæmpende effekt mindsker en tæppeløsning også antallet af støvfibre i luften, da det binder finstøv, som efterfølgende nemt fjernes ved hyppig støvsugning. Samtidig har en tæppeløsning antistatiske egenskaber, så du mindsker risikoen for statisk elektricitet. Endelig giver tæppeløsninger en hjemlig atmosfære, som er med til at øge medarbejdernes trivsel, motivation og produktivitet.

Website danfloor.dk

Fletco

Fletco Carpets A/S har været en stor spiller på både det danske og europæiske tæppemarked siden 1947. Fletco producerer væg til væg-tæpper, tæppefliser og løse tæpper til erhvervsmarkedet. Alle tæpper er produceret på fabrikken i Bording med fokus på design, kvalitet og miljøhensyn.

Fletcos speciale er fladvævede tæpper, som alle har en høj slidstyrke og derfor er særdeles velegnede til brug på blandt andet kontorer, hoteller, skoler, museer og andre steder med megen daglig trafik samt hvor der bruges kontorstole, kantinevogne eller lignende. Samtidig får du ingen anden gulvbelægning med samme akustikforbedrende egenskaber.

Fletco er den eneste tæppeproducent i verden, som kan tilbyde den specielle tæppefliseform LockTiles®. Denne patenterede tæppeflise har unikke kanter, der gør, at tæppefliserne nærmest låser sig sammen, når de bliver lagt. Gulvet får dermed et minimalistisk banevarelook, men har stadig en tæppeflises fordele.

Et godt valg

Alle tæpper fra Fletco er fri for bitumen, PVC og latex. Derudover støtter Fletco den grønne omstilling gennem køb af certifikater på vedvarende energi fra Ørsted, som afdækker, hvad der svarer til 100% af deres elforbrug.

Gulvbelægninger i god kvalitet skal – udover at være flotte og indbydende at se på – også være behagelige at gå på, praktiske, slidstærke, varmeisolerende, lyddæmpende og nemme at lægge og vedligeholde. Alt dette får du med et tæppe fra Fletco Carpets.

 

Website www.fletcocarpets.dk/

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.